دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی گردو


کوکوی گردو
● مواد لازم:
▪ گردوی آسیاب شده: ۲۰۰ گرم؛
▪ تخم مرغ: ۴ عدد؛
▪ پیاز درشت: ۱ عدد؛
▪ رب انار: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ کنجد خام: ۱ قاشق غذاخوری؛
▪ زعفران دم کرده: ۱ قاشق چای خوری؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛
▪ روغن: به میزان لازم؛
▪ جعفری، گوجه فرنگی و تربچه: برای تزئین.
● طرز تهیه:
گردوی آسیاب شده یا چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ ها و نمک، فلفل و زعفران دم کرده و کنجد آسیاب شده را همراه با رب انار مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا مایه ی کوکوی ما بدست آید.
روغن را در تابه داغ کرده و مواد کوکو را مانند کوکوهای دیگر داخل روغن با شعله ملایم سرخ می کنیم.
پس از پختن کوکو آن را در دیس چیده همراه با جعفری و گوجه فرنگی و تربچه تزئین می کنیم.
▪ نکته:
این کوکو را به صورت سرد و گرم سرو می کنند.
منبع : خانواده ما


همچنین مشاهده کنید