یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بیف استروگانف


بیف استروگانف
● مواد لازم برای ۴-۶ نفر
▪ عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا ۱ عدد
▪ گوشت فیله گوساله ( بدون چربی ) ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۵۰۰ گرم ( به صورت خلال های نازک )
▪ قارچ ۲۵۰ گرم ( به صورت برش های نازک طولی )
▪ فلفل دلمه ای متوسط ۲ عدد ( ۲۰۰ گرم، به صورت خلال های ریز )
▪ سیب زمینی ۵۰۰ گرم
▪ روغن به مقدار کافی
▪ سس سفید ۵/۱ لیوان
● مواد لازم برای تهیه سس :
▪ عصاره طبیعی سبزیجات گالینا بلانکا ۱ عدد
▪ شیر ۵/۲ لیوان
▪ کره ۵۰ گرم
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ آرد سفید ۲ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه سس سفید :
آرد را در کره تفت دهید. سپس عصاره طبیعی پودر شده سبزیجات گالینا بلانکا و شیر را کم کم به آرد و کره اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا غلظت لازم به دست آید.
ظرف را از روی شعله بردارید و خامه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
● طرز تهیه بیف استروگانف:
ـ گوشت را به صورت یکدست به قطعات ۳ سانتی ببرید.
ـ پیاز را در روغن بریزید و پس از آن که کمی طلایی شد، گوشت را اضافه کنید و آن را تفت دهید.
توجه داشته باشید که حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیاندازد و به صورت استیک سرخ شود.
پس از تفت دادن گوشت، عصاره طبیعی مرغ گالینا بلانکا را به صورت پودر درآورید و همراه با قارچ و فلفل دلمه ای روی آن بریزید و تفت دهید.
ـ سیب زمینی ها را به صورت خلال های نازک در روغن سرخ کنید.
مواد آماده شده را در دیس قرار دهید، اطراف آن را سیب زمینی سرخ شده بریزید و سپس سس سفید را روی بیف استروگانف اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید