پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
پیراشکی
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
ماست ساده کم چرب : ۱ فنجان
جوش شیرین : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
کره : ۰.۵ فنجان
آب : ۰.۲۵ فنجان
آرد سفید : ۶ فنجان
روغن : ۰.۵ لیتر
شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده میزنیم و کره نرم شده را هم داخل آن مینمائیم.
جوش شیرین را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مینمائیم.
آب و آرد را به مایه اضافه میکنیم
این خمیر باید به مدت یک ساعت و نیم بماند.
مایهای که وسط پیروشکی میگذاریم انواع و اقسام دارد میتوانیم از تخم مرغ پخته و پنیر و جعفری استفاده کنیم. میتوانیم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفری و آبلیمو و سس گوجه فرنگی و ادویه مایه بسیار خوبی درست کرد که بسته به مایع داخل آن اسم پیراشکی هم مشخص میشود.
خمیر را به چانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.
مایه مورد نظر را در وسط آن میگذاریم.
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد