یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

کالباس مرغ


کالباس مرغ
● مواد لازم
▪ مرغ نسبتا درشت ۱ عدد(۵/۱ - ۲ كیلو)
▪ مغز پسته ۲ قاشق سوپخوری
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر ۴ پره
● چگونگی تهیه
مرغ را بعد از تمیز كردن استخوانهایش را از گوشت طوری جدا كنید كه پوست آن سالم بماند و گوشتهای مرغ در پوست جا شود پس از اینكه استخوانها كشیده شد نمك و فلفل مخلوط كرده روی گوشتها می پاشیم مغز پسته و سیر را هم روی گوشتها قرار می دهیم بطوریكه لابلای آنرا بگیرد و پوست را جمع كرده با سیم یا نخ می بندیم پس از آن یك قاشق روغن در ماهی تابه ریخته كمی سرخ می كنیم البته وقتی روغن را در ماهیتابه ریخته ایم كمی نمك زده در ماهیتابه كه روغن اطراف ماهیتابه پراكنده شود و مرغ كه كمی برشته شد پیاز را با یك پره سیر در آن ریخته و كمی تفت داده نصف فنجان آب كنار آن می ریزیم درش را می بندیم تا پخته شود در وسط پخت یكی دو بار مرغ را زیر و رو می كنیم بعد از آب بیرون آورده می گذاریم كاملاٌ سرد شود .پس از سرد شدن می گذاریم دو سه روز در فریزر كه خوب خودش را بگیرد بعد از فریزر در آورده وقتی یخ آن باز شد با چاقوی تیز به ورقه های نازك می بریم و با سسهای مختلف و سبزیجات پخته مصرف می كنیم .
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید