یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
کالباس مرغ
● مواد لازم
▪ مرغ نسبتا درشت ۱ عدد(۵/۱ - ۲ كیلو)
▪ مغز پسته ۲ قاشق سوپخوری
▪ پیاز ۱ عدد
▪ سیر ۴ پره
● چگونگی تهیه
مرغ را بعد از تمیز كردن استخوانهایش را از گوشت طوری جدا كنید كه پوست آن سالم بماند و گوشتهای مرغ در پوست جا شود پس از اینكه استخوانها كشیده شد نمك و فلفل مخلوط كرده روی گوشتها می پاشیم مغز پسته و سیر را هم روی گوشتها قرار می دهیم بطوریكه لابلای آنرا بگیرد و پوست را جمع كرده با سیم یا نخ می بندیم پس از آن یك قاشق روغن در ماهی تابه ریخته كمی سرخ می كنیم البته وقتی روغن را در ماهیتابه ریخته ایم كمی نمك زده در ماهیتابه كه روغن اطراف ماهیتابه پراكنده شود و مرغ كه كمی برشته شد پیاز را با یك پره سیر در آن ریخته و كمی تفت داده نصف فنجان آب كنار آن می ریزیم درش را می بندیم تا پخته شود در وسط پخت یكی دو بار مرغ را زیر و رو می كنیم بعد از آب بیرون آورده می گذاریم كاملاٌ سرد شود .پس از سرد شدن می گذاریم دو سه روز در فریزر كه خوب خودش را بگیرد بعد از فریزر در آورده وقتی یخ آن باز شد با چاقوی تیز به ورقه های نازك می بریم و با سسهای مختلف و سبزیجات پخته مصرف می كنیم .
منبع : شبکه جهانی جام جم
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران دولت حجاب مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد رئیسی پاکستان امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی آتش سوزی سلامت تهران قتل پلیس کنکور شهرداری تهران وزارت بهداشت فضای مجازی زنان پایتخت
خودرو قیمت دلار دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا مسکن ارز تورم ایران خودرو
سریال محمدرضا گلزار سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت مهران مدیری ترانه علیدوستی کتاب تئاتر
اینترنت خورشید کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه چین اوکراین حماس ترکیه ایالات متحده آمریکا طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
هوش مصنوعی تبلیغات اپل فناوری سامسونگ ناسا بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
بارداری دندانپزشکی کاهش وزن مالاریا زوال عقل