یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

شنیسل مرغ


● مواد لازم (برای یك خانواده ۳ تا ۴ نفره):
▪ سینه مرغ: یك عدد كامل،
▪ تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد،
▪ نان خشك كوبیده: به مقدار كافی،
▪ نمك: به مقدار كافی،
▪ روغن سرخ كردنی: به مقدار لازم.
● شیوه پخت:
سینه مرغ را از استخوان ها طوری جدا كنید كه استخوان در انتهای بال باقی بماند. پوست سینه را بگیرید و كمی آن را بكوبید تا پهن و نازك شود.
سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و با كمی نمك مخلوط كنید. پس از آن تكه های سینه مرغ را ابتدا در نان خشك كوبیده بزنید و دو ظرف آن را در روغن سرخ كنید تا طلایی شود. این غذا به همراه سیب زمینی پوره شده و سالاد فصل و آب معمولی، شام بسیار سالم و با كالری مناسب است.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید