جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
بریونی
● مواد لا زم (برای ۴ نفر):
▪ گوشت سردست یا گردن که باید کمی چرب باشد و بدون استخوان ۲۰۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ نان سنگک
▪ روغن
▪ نمک و فلفل و زرد چوبه
● طرز تهیه:
گوشت را تکه تکه می کنیم با ۳ تا ۴ لیوان آب و ۲ تا ۳عدد پیاز خرد کرده در حرارت ملایم می گذاریم کاملا بپزد وآب آن به خورد گوشت برود در اواخر طبخ کمی نمک وفلفل ویک قاشق ادویه را با آن مخلوط می کنیم وگوشت را از روی آتش برداشته خوب ساطوری می کنیم تابه را می گذاریم داغ شود گوشت را در تابه می ریزیم روی آتش می گذاریم تا گوشت به روغن بیافتد نانها را در فر یا در تابه دیگر کمی برشته می کنیم روی هر قطعه نانرا مقداری گوشت می ریزیم ویک قطعه دیگر نان روی آن قرار می دهیم البته در اصفهان رسم است که کفگیر مخصوص را داغ می کنند وگوشت را برای هر نفر روی آن برشته می نمایند ولی طریق فوق ساده تر وراحت تر است.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم ایران مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی مجلس رئیسی
سیل ازدواج سازمان هواشناسی تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی روز دختر بارش باران آموزش و پرورش
خودرو قیمت طلا قیمت خودرو گاز نمایشگاه نفت بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی قیمت دلار مالیات مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون حضرت معصومه (س) سینمای ایران سریال سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین ترکیه طالبان حمله به رفح مصر نوار غزه
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال دورتموند
هوش مصنوعی فناوری ناسا مرگ اپل فیبرنوری ایلان ماسک سامسونگ گوگل آب
کاهش وزن چاقی هندوانه کبد چرب