شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
روست بیف
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله (سفید رون)یک کیلوگرم
ساقه کرفس۲-۳ عدد
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
سیر ۵ حبه
جعفری مقداری
قارچ و گوجه فرنگی برای تزئین
سیب زمینی کوچک آپز شده به مقدار کافی
آب لیمو مقداری
دستور تهیه: ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم میکنیم.
ظرفی را که میتوان در فر گذاشت به کمی روغن آغشته میکنیم و راسته درسته را در آن قرار داده و روی آنرا با چاقو سوراخهای کرده و سیرها را در آن سوراخها قرار میدهیم و سپس در فر که گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا گوشت نیم پخت شود بعد از فر در میآوریم ودور آن کرفسها را که دو سه تکه کردهایم میگذاریم و همچنین هویج خورد شده و پیاز خورد شده را روی گوشت میریزیم و دوباره در فر قرار میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه تا خوب بپزد. سیب زمینی کوچک آپز شده را با جعفری خورد شده تفت میدهیم و قارچ را هم درسته تفت میدهیم برای تزئین. برای سس این غذا میتوان سس گوجه ویا یک سس با پیاز وسیر وقارچ تفت داده که بعد آب گوشت هم اضافه کرده و غلیظ شده ویا در ترشحات گوشت، آب جوش ریخته و جدا کرده و در یک ظرف روی حرارت به همراه سبزیجات پخته شده و آب گوشت را میگذاریم که چند جوش زده وغلیظ شود را به عنوان سس استفاده کرده و روی روست بیف که از فر در آورده و در ظرف گذاشتهایم میریزیم و قارچ، گوجه فرنگی و سیب زمینی که با جعفری تفت دادهایم و آب لیمو ترش تزئین میکنیم.
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله (سفید رون)یک کیلوگرم
ساقه کرفس۲-۳ عدد
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
سیر ۵ حبه
جعفری مقداری
قارچ و گوجه فرنگی برای تزئین
سیب زمینی کوچک آپز شده به مقدار کافی
آب لیمو مقداری
دستور تهیه: ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم میکنیم.
ظرفی را که میتوان در فر گذاشت به کمی روغن آغشته میکنیم و راسته درسته را در آن قرار داده و روی آنرا با چاقو سوراخهای کرده و سیرها را در آن سوراخها قرار میدهیم و سپس در فر که گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم تا گوشت نیم پخت شود بعد از فر در میآوریم ودور آن کرفسها را که دو سه تکه کردهایم میگذاریم و همچنین هویج خورد شده و پیاز خورد شده را روی گوشت میریزیم و دوباره در فر قرار میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه تا خوب بپزد. سیب زمینی کوچک آپز شده را با جعفری خورد شده تفت میدهیم و قارچ را هم درسته تفت میدهیم برای تزئین. برای سس این غذا میتوان سس گوجه ویا یک سس با پیاز وسیر وقارچ تفت داده که بعد آب گوشت هم اضافه کرده و غلیظ شده ویا در ترشحات گوشت، آب جوش ریخته و جدا کرده و در یک ظرف روی حرارت به همراه سبزیجات پخته شده و آب گوشت را میگذاریم که چند جوش زده وغلیظ شود را به عنوان سس استفاده کرده و روی روست بیف که از فر در آورده و در ظرف گذاشتهایم میریزیم و قارچ، گوجه فرنگی و سیب زمینی که با جعفری تفت دادهایم و آب لیمو ترش تزئین میکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی حجاب مجلس دولت دولت سیزدهم رئیسی رئیس جمهور گشت ارشاد سیدابراهیم رئیسی جمهوری اسلامی ایران پاکستان
تهران شهرداری تهران قتل هواشناسی سیل پلیس کنکور وزارت بهداشت سلامت زنان سازمان سنجش پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ارز ایران خودرو تورم
سینمای ایران سریال سینما تلویزیون سریال پایتخت کیومرث پوراحمد موسیقی رهبر انقلاب قرآن کریم فیلم ترانه علیدوستی کتاب
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران بازی فوتسال تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا لیورپول
هوش مصنوعی گوگل نخبگان سامسونگ مدیران خودرو اپل فناوری آیفون ناسا بنیاد ملی نخبگان ربات دانش بنیان
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا افسردگی آلزایمر