شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

روست بیف


شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت راسته گوساله (سفید رون)یک کیلوگرم
ساقه کرفس۲-۳ عدد
پیاز یک عدد
هویج یک عدد
سیر ۵ حبه
جعفری مقداری
قارچ و گوجه فرنگی برای تزئین
سیب زمینی کوچک آپز شده به مقدار کافی
آب لیمو مقداری
دستور تهیه: ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه گرم می‌کنیم.
ظرفی را که می‌توان در فر گذاشت به کمی روغن آغشته می‌کنیم و راسته درسته را در آن قرار داده و روی آنرا با چاقو سوراخهای کرده و سیرها را در آن سوراخها قرار می‌دهیم و سپس در فر که گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا گوشت نیم پخت شود بعد از فر در می‌آوریم ودور آن کرفسها را که دو سه تکه کرده‌ایم می‌گذاریم و همچنین هویج خورد شده و پیاز خورد شده را روی گوشت می‌ریزیم و دوباره در فر قرار می‌دهیم به مدت ۴۰ دقیقه تا خوب بپزد. سیب زمینی کوچک آپز شده را با جعفری خورد شده تفت می‌دهیم و قارچ را هم درسته تفت می‌دهیم برای تزئین. برای سس این غذا می‌توان سس گوجه ویا یک سس با پیاز وسیر وقارچ تفت داده که بعد آب گوشت هم اضافه کرده و غلیظ شده ویا در ترشحات گوشت، آب جوش ریخته و جدا کرده و در یک ظرف روی حرارت به همراه سبزیجات پخته شده و آب گوشت را می‌گذاریم که چند جوش زده وغلیظ شود را به عنوان سس استفاده کرده و روی روست بیف که از فر در آورده و در ظرف گذاشته‌ایم می‌ریزیم و قارچ، گوجه فرنگی و سیب زمینی که با جعفری تفت داده‌ایم و آب لیمو ترش تزئین می‌کنیم.
منبع : روجین سایت مازندران


همچنین مشاهده کنید