پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


50 نوع غذای محلی ایران


50 نوع غذای محلی ایران
نویسنده : گوهریان - پریا
محل نشر : همدان
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۲۰
رده دیویی : ۶۴۱.۵۹۵۵
قطع : جیبی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۲۵/ف‌لا۹گ۹
نوبت چاپ : ۲
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۷۹-۲۷-۶