دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا
ارزش غذایی شیر و فرآوردههای آن
نویسنده : فرهنودی - فرهادآذین - فرانک
ویراستار : طاهباز - فریدهپوریان - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۲۰
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۵۱ SF/ف۴۶فلا۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۶-۴۵۱۲-۵
موضوع اصلی این نوشتار بیان ویژگیهای به اثبات رسیده شیر و فراوردههای آن است. در این نوشتار ضمن عرضه آخرین دستاوردها و مباحث علمی در خصوص ویژگیهای غذایی این ماده به سوالاتی در زمینه نحوه استفاده از شیر در افراد مبتلا به برخی بیماریهای رایج, پاسخ داده شده است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران بالگرد سقوط بالگرد شهادت دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی
هلال احمر سردار رادان پلیس فتا تهران هواشناسی سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش سلامت پلیس سازمان هواشناسی
بورس قیمت خودرو خودرو دلار قیمت دلار یارانه بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا مالیات مسکن
سینما تلویزیون سینمای ایران شعر لیلا حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب علی حاتمی کتاب فیلم
قرآن دانش بنیان
روسیه ولادیمیر پوتین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین لبنان
فوتبال ابراهیم رییسی پرسپولیس استقلال لیگ برتر انگلیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا
سامسونگ موبایل ناسا هوش مصنوعی اپل فناوری اینترنت نمایشگاه ایران هلث آیفون
سرطان آلزایمر استرس سازمان غذا و دارو افسردگی کاهش وزن دیابت ویتامین