دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا


ارزش غذایی شیر و فرآورده‌های آن


ارزش غذایی شیر و فرآورده‌های آن
نویسنده : فرهنودی - فرهادآذین - فرانک
ویراستار : طاهباز - فریدهپوریان - محمد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۰۳/۲۰
رده دیویی : ۶۳۷.۱
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۹۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۵۱ SF/ف۴۶ف‌لا۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۶-۴۵۱۲-۵

موضوع اصلی این نوشتار بیان ویژگی‌های به اثبات رسیده شیر و فراورده‌های آن است. در این نوشتار ضمن عرضه آخرین دستاوردها و مباحث علمی در خصوص ویژگی‌های غذایی این ماده به سوالاتی در زمینه نحوه استفاده از شیر در افراد مبتلا به برخی بیماری‌های رایج, پاسخ داده شده است.