یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
نکات مهم در خرید گوشت مرغ
گوشت طیور از دسته گوشتهای سفید محسوب میشود و از نظر ارزش غذایی نسبت به گوشتهای قرمز كمبودی ندارد. گوشت طیور به علت دارا بودن نسوج نرم، سهلالهضم و از نظر غذایی خوشمزهتر و مناسبتر از سایر گوشتها است. تقریبا به جز آنفولانزای مرغی، بیماری دیگری از مرغ به انسان منتقل نمیشود بنابراین اگر كنترل لازم در مراحل كشتار و پركنی و ذخیرهسازی آن صورت گیرد، بهداشتیتر است.
گوشت مرغ را حتما از فروشگاههای معتبر بخرید و در موقع خرید حتما به بستهبندی و تاریخ انقضا و شرایط نگهداری آن توجه كنید.
بعضی از افراد سودجو در هنگام مریضی گله مرغ را به طور غیرقانونی اقدام به ذبح مرغ كرده و در مغازههای نامعتبر در بازار به فروش میرسانند، توجه داشته باشید كه به علت ذبح غیراستاندارد لاشه این مرغها اكثرا دارای نقاط خونمردگی و ضرب دیدگی بوده و به علت رعایت نكردن مسائل بهداشتی در حمل و نقل و ذخیرهسازی دارای آلودگیهای میكروبی است.
بعد اطمینان از معتبر بودن فروشگاه، به پوست لاشه مرغ دقت كنید. پوست لاشه باید به طور یكنواخت روی بدن كشیده شده و عاری از هر نوع پارگی، كوفتگی، رنگ پریدگی و علایم غیرطبیعی باشد. در اغلب نژادها رنگ پوست مرغ زرد كهربایی است. استخوان سینه مرغ باید كاملا مستقیم، بدون شكستگی و یا انحنای غیرعادی بوده و عضلات آن برجسته و سفت و محكم از زیر پوست مشخص باشند.
در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ حتما به رنگ ماهیچه رانها و بقیه بدن نگاه كنید. ماهیچههای رانها و اندام خلفی صورتی رنگ و گوشت بقیه بدن مخصوصا سینه سفید رنگ است. بنابراین رنگهای غیرعادی در گوشت نشانگر كهنگی و معایب دیگری از جمله بیماریها و آلودگی ثانوی میكروبی است.
در مورد رانها بعد از كندن پوست دقت كنید كه دارای خونریزیهای زیر پوستی نباشد و گوشت آن شفاف و صورتی رنگ به نظر برسد.
بوی گوشت سالم طبیعی و مطبوع است. از خرید گوشتی كه دارای بوی غیرطبیعی است خودداری كنید. همچنین بعد از پخت، گوشت مرغ باید خوشخوراك، خوشطعم و مطبوع باشد. توصیه دیگر درباره استفاده از جگر مرغ است. به علت استفاده بیرویه از واكسنها و آنتیبیوتیكها در پرورش صنعتی طیور و تجمع بازمانده دارویی آنها در كبد، مصرف جگر مرغ توصیه نمیشود و حتیالامكان به میزان كمتری از آن استفاده كنید. پوست طیور نیز منبعی برای این باقیماندههای دارویی است، بنابراین بهتر است پوست مرغ را كنده و سپس آن را طبخ كنید.
دكتر امیر رحیمی
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا