شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
WHO از کاهش تمایل به مصرف نمک در غذاها خبر می دهد
اخیراً تلاش می شود نمک در غذاهای فرآیند شده به کار نرود و این به خاطر خبرها و تحقیقات مکرری است که نشان می دهد این عمل موجب کاهش فشار خون و کلسترول و کاهش ۵۰ درصدی بیماری های قلب و عروق می گردد.محققان سازمان بهداشت جهانی اذعان می کنند که با آموزش گروهی و وضع قوانین ِ کاهش محتوی نمک در غذاهای فرآیند شده و تلاش خود افراد برای کاهش فشار خون و کلسترولشان ، می توان از بروز سکته ها و بیماری های قلبی درهمه جای دنیا پیشگیری کرد.نتیجه بررسی های بین المللی، نشان می دهد با کنترل فشار خون و کلسترول ، احتمال بروز سکته صفر درصد خواهد بود و از آنجایی که مصرف نمک بیش از اندازه ، فشار خون را بالا می برد، بعضی دولت ها و صنعتگران ، داوطلب حذف نمک از غذاهای فرآیند شده هستند .در صورتی که عامه مردم نمک غذای خود را کاهش دهند تاثیر آن بسیار بیشتر از عملکرد دولت و یا کارخانه هاست . با کمک افراد جامعه ، صنعتگران و دولت ، می توان سکته های قلبی را تا ۵۰ درصد کاهش داد.
منبع : تبیان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان افغانستان انتخابات حسن روحانی حجاب دولت سیزدهم امیرعبداللهیان مجلس
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی قیمت طلا تورم دلار ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی سوئد مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون ساواک صداوسیما سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال علی خطیر بازی جواد نکونام تراکتور لیگ قهرمانان اروپا
اینستاگرام آیفون اپل ناسا صاعقه موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما