پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


برنامه‌ریزی و مدیریت تغذیه خانواده


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۱۹
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۹۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۵۰۶۱-۹-۵
رده دیویی : ۶۱۳.۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : خرمشاهی - فیروزه

کتاب حاضر دربردارنده‌ی اطلاعات علمی در زمینه‌ی تغذیه و سلامت فردی و برنامه‌ریزی جمعی برای دست یافتن به تندرستی است. هم چنین در این کتاب عوامل موثر بر تغذیه‌ی مناسب، مواد موجود در غذاهای آماده‌ی صنعتی و نقش هر یک از آن‌ها، و انواع ویتامین‌ها و تاثیر آن‌ها در تغذیه‌ی انسان معرفی و بررسی شده است.