جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

خورشت گل کلم


خورشت گل کلم
● مواد لازم:
▪ روغن مایع=۱۵۰ گرم
▪ پیاز= ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
▪ گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
▪ فلفل= ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی= ۳ قاشق غذاخوری
▪ چاشنی خورشت مگی= یک بسته
▪ آب= ۵۰۰ میلی لیتر
▪ گل کلم= ۶۰۰ گرم
▪ نمک= ۱ قاشق چایخوری
▪ زعفران= ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ آب لیموترش= ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
۱ ) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ ) گوشت چرخ کرده را همراه با فلفل و زردچوبه با پیاز به مدت ۸ دقیقه تفت دهید.
۳ ) رب گوجه فرنگی را افزوده و ۳ دقیقه تفت دهید.
۴ ) چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
۵ ) آب را افزوده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
۶ ) گل کلم ها را به خوبی شسته، به قطعات متوسط برش دهید و جداگانه در روغن به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید.
۷ )گل کلم را به بقیه مواد اضافه کرده و ۲۰-۱۵ دقیقه حرارت دهید.
۸ ) خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۹) زعفران و آب لیموترش را اضافه کنید.
۱۰) اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۳۲.aspx