جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا


مهماندار = Host: بهترین روش برای پذیرایی از مهمانان: سبکهای مختلف پذیرایی و سرویس دهی، نحوه صحیح سرو انواع غذاها و آشامیدنیها


تاریخ نشر : ۸۴۱۲۲۴
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۱۳۰
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۶۰۴-۸۸-۹
رده دیویی : ۶۴۲.۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : گلاسه
محل نشر : تهران
نویسنده : خزائی‌علی‌آبادی - عیسی

کتاب حاضر، حاوی مطالبی در خصوص رستوران و نحوه‌ی پذیرایی و سرویس‌دهی و سرو غذا در رستوران است؛ ضمن آن که اطلاعاتی در ارتباط با تدارکات قبل از پذیرایی و پس از پذیرایی نیز در کتاب فراهم آمده است. 'مواد غذایی و شیوه‌ی نگهداری از آن‌ها'، 'انواع میزها'، 'نحوه‌ی صحیح سرو انواع غذاها و آشامیدنی‌ها' و 'شیوه‌ی برخورد کارکنان رستوران با یکدیگر' از مباحثی است که در کتاب مطرح گردیده است.