جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
ژنتیک و حس چشایی
به تقریب همه ی مردم از مزه ی تلخ خوششان نمیآید. حداقل در چشیدن اولیه.
این زدگی یك مكانیسم دفاعی است. مواد تلخ اغلب سمی هستند. پس عدم گرایش به مزههای تلخ یك راه آسان برای عدم مصرف مواد سمی است. حدود ۲/۳مردم ژنی دارند كه آنها را بیش از حد نسبت به مزه ی تلخ حساس میكند. برای تشخیص این ژن، آزمایشی وجود دارد كه در آن روی سطح یك كاغذ كوچك مادهای خاص چكیده میشود. مردمی كه كاغذ را در دهان میگذارند و مزهی تلخ را احساس میكنند، دارای این ژن هستند. آنهایی كه فقط مزهی كاغذ را احساس میكنند این ژن را ندارند. در افراد دارای این ژن، موادی مثل كافیین، ساخارین، تربچه، كلم، گل كلم و براكلی تلخمزه به نظر میآیند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات احمد وحیدی عراق حسن روحانی مجلس شورای اسلامی حجاب دولت نیکا شاکرمی مجلس روز معلم رهبر انقلاب شهید مطهری
ایران سیل هواشناسی تهران آتش سوزی شهرداری تهران قوه قضاییه پلیس آموزش و پرورش معلم فضای مجازی سلامت
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا سازمان هواشناسی مالیات دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت دلار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان موسیقی تلویزیون سریال ساواک عمو پورنگ سینمای ایران مهران مدیری تبلیغات مسعود اسکویی سینما عفاف و حجاب
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه حماس نوار غزه انگلیس اوکراین
استقلال فوتبال پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال علی خطیر لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران تراکتور رئال مادرید
هوش مصنوعی اپل فناوری خودروهای وارداتی گوگل آیفون ناسا
فشار خون کبد چرب