دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه


تغذیه
نویسنده : وبسترگاندی - جون
مترجم : همت‌خواه - فرهاد
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۰۱/۲۴
رده دیویی : ۶۱۲.۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : RA۷۸۴/و۲ت۷
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۵۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۷۲۳-۵۶-۶

کتاب حاضر از مجموعه 'راهنمای پزشکی خانواده 'شامل اطلاعاتی است درباره تغذیه که ابتدا مطالبی درباره چگونگی هضم غذا در بدن آورده می‌شود و پنج فصل بعدی نیز به معرفی انواع انرژی, پروتئین, چربی, کربوهیدارت‌ها, ویتامین و مواد معدنی, و عملکرد آنها در بدن اختصاص می‌یابد .بدین سان, مباحث اصلی کتاب شامل علم تغذیه, منابع غذایی خوب و ارتباط آنها با بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی, گوارشی و سرطان‌هاست .