یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

انتحار نه، حریت


انتحار نه، حریت
اهمیت و اولویت حفظ منافع ملی بر منافع اشخاص، احزاب، قبایل و گروه‌ها، در هر مرتبه و منطقه‌ای که باشند بر آنان و عقلا‌ و نیز دوستداران استقلا‌ل کشور و عزت ملت، مبرهن است.
هیچ عاقلی نمی‌تواند ادعای دوستداری کشور خود را بنماید و خواهان آبادانی، پیشرفت و استقلا‌ل آن نباشد، همچنین هیچ فرد متعهدی نمی‌تواند ادعای عزتمندی برای خود و ملت نماید و نسبت به منافع و اقتدار ملی بی‌تفاوت باشد.
استقلا‌ل و عزت، مرهون هوشیاری، مراقبت، تلا‌ش، فداکاری، استقامت، ایثار و پای‌بندی به اصول و مبانی و ارزش‌های تعریف و شناخته شده و رعایت حریم ها است.
منافع ملی رعایت و حفظ نمی‌شود، مگر آنکه آحاد ملت بخصوص اشخاص و جریانات تاثیرگذار و همه مسئولین نسبت به آن حساس باشند و با درک اهمیت آن، از هر آنچه باعث خدشه در آن می‌شود، توسط هر فرد یا جریانی که باشد، بطریق صحیح جلوگیری نمایند.
یادآوری و تاکید بر این نکته ضروری است که حراست و حفظ منافع ملی مختص به یک حوزه خاص نمی‌شود، همانقدر که همه جوانان در رعایت منافع ملی در حوزه سیاسی، چه سیاست داخله و چه خارجه باید مورد توجه باشد، در حوزه فرهنگ، اندیشه و دین باورها.. حوزه اقتصاد و خودکفایی، اعم از نفت، انرژی، کشاورزی و ... حوزه‌های اجتماعی و ارزش‌های فردی و جمعی و نیز دفاعی و امنیت باید رعایت شود به عبارتی برآیند مجموعه فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده توسط نظام‌های حقوقی و قانونی در ساختار حکومت برای بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی، حفظ منافع ملی و به تبع آن اقتدار ملی را در پی دارد.
یکی از مولفه‌ها و ملا‌ک‌های اصلی برای محک زدن رفتار و موضعگیری افراد، جریانات و قبایل و مسئولین، رعایت و اولویت دادن به منافع ملی است حتی نوع مناسبات دیپلماتیک و روابط مسالمت آمیز کشورها با همسایگان یا منطقه ودر سطح بین‌الملل بستگی به نوع نگاه و رفتار و موضع‌گیری آنها در رابطه با منافع ملی آن کشور دارد، و بر همین اساس سطح روابط بین کشورها تنظیم، توسعه یا تحدید و تجدید می‌شود.
اهمیت این موضوع برای کشور و ملتی که استقلا‌ل و آزادی و همه دستاوردهای خود را مرهون آموزه‌های دینی می داند و آنرا بخصوص در مصاف با دیگر آراء و اندیشه‌ها و تعارض وتقابل با بیگانگان بدست آورده وبا سرنوشت او گره خورده با میزان پای‌بندی وی به اصول و ارزش‌ها است و ارکان و ساختار حکومتی آن بر همین مبنا استوار است، هیچگاه نمی‌تواند منافع خود را در غیر این راه و مسیر تامین نماید و برای تعالی و تداوم آن جز با عمل به همین آموزه اتکاء به ایمان همین مردم نمی‌تواند موفق باشد.البته اقتدار یک ملت و کشور آگاه چنان بر مبانی و پایه‌های مستحکم استوار است که حوادث و جریانات محاطی و محیطی نمی‌توانند حتی با هزینه‌های زیاد خدشه‌ای در آن ایجاد کنند، اما به حکم عقل و ضرورت حفظ منافع ملی ایجاب می‌نماید، همگان از هر آنچه اندک خدشه‌ای به این سرمایه ملی وارد می‌نماید، پرهیز نمایند.
ایران اسلامی با داشتن قبایل و نحله‌‌های فکری و قومی گوناگون و دشمنان دیرینه و قسم خورده و نیز موقعیت‌ استراتژیک و آزادیهای وسیع مصرح و مشروع از امن ترین و مقتدرترین کشورهای دنیا است و این نعمت بزرگ که انشاء‌ا... پایدار و فزون باد ناشی از مبانی الهی، باورهای عمیق و نور ایمان «ملت الهی» و نوع بی‌بدیل و منحصر به فرد رهبری است.
رسانه‌ها می‌‌توانند در راستای رسالت الهی و آگاهی بخشی، تبیین حدود و نشان دادن خطوط قرمز در هر حوزه و برهه‌ای کمک شایانی به جامعه، احزاب، گروه‌ها و قبایل فکری و قومی بنمایند، و از افتادن به دام‌های دشمنان و رفتن به سوی پرتگاه‌های خطر و فاصله گرفتن از آرمان‌های ملت و اهداف نهایی و متعالی ... جلوگیری نمایند. به شرط آنکه خود متعهدو پای‌بند به قانون و مقررات و ارزش‌ها باشند و تحت تاثیر القائات بیگانگان و عناصر نفوذی و پایگاه‌های دشمنان نباشند.
فصل انتخابات و صحنه‌های رقابت برای سطوح مختلف (شوراهای اسلامی، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری، ریاست جمهوری) می‌تواند یکی از این موقعیت‌ها باشد، که هم مورد طمع دشمنان است و برای آن با برنامه‌ریزی‌های حساب شده هزینه‌های زیادی می‌نمایند و هم برای نشان دادن مشارکت مردم و بی‌اعتنایی به بیگانگان و دلبستگی و پایبندی و به اهداف و برنامه‌ها و آرمان‌ها و در نهایت دست رد بر سینه بدخواهان باشد.
امروز رصد کردن خواست‌ بیگانگان برای کسانی که از اندک هوش ودرایتی برخوردارند و گرفتار امراض درونی نباشند کار چندان سختی نیست.
جریانات و اشخاصی که مورد توجه بیگانگان هستند، در ناسالم بودن مسیر خود تردید ننمایند و حمایت بیگانگان و رسانه‌های وابسته به آنان را نشانه بی‌اعتباری خود بدانند. چرا که بیگانگان هرگز به پای اقتدار و عزت این ملت و کشور نه تنها هزینه نخواهند کرد و خوشحال نخواهد شد بلکه عکس آن عمل خواهد کرد.
جریانات و اشخاص تردید ننمایند کمترین فاصله گرفتن از ملت، یا ترجیح دادن منافع گروهها و قبایل بر منافع توده‌ها، نزدیک شدن به اردوگاه بیگانگان و حرکت در مسیر خواسته‌های آنها است و هر فرد یا جریانی که سرنوشت خود را با خواست جریان‌های انحرافی و مورد توجه دشمنان و بیگانگان گره بزند و اعتبار خود را درحمایت آنان جست‌وجو نماید به یک نوع انتحار دست زده و حریت ایجاب می‌نماید با پرهیز از تجاهل و بی‌اعتنایی به تحسین و ترغیب بیگانگان و جریانات دارای سابقه سوء و پاره کردن طناب‌های اسارت جاه و مقام و گروه‌های دشمن شاد کن با جوانمردی و روح آزاد مردی در مسیر صحیح ملت قرار گیرند واندکی به این موضوع بیندیشند که چرا دشمنان دیرینه‌ این کشور و بخصوص استکبار و صهیونیسم بین‌المللی امروز از این همه انسجام ملت و دولت و خدمات همه جانبه و بی‌شائبه در دورترین و محرومترین مناطق کشور و سرمایه‌گذاری‌های عظیم در حوزه‌های مختلف نگران هستند؟ آیا این خشم استکبار نشانه ناکامی‌های پیاپی او در صحنه‌های جهانی و بین‌المللی وعدم موفقیت او در ناتوانی جریانات و البته داخلی نمی‌باشد؟
منبع : روزنامه سیاست روز


همچنین مشاهده کنید