جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
تکنولوژی آبنبات و شکلاتسازی
نویسنده : مقصودی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۹
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۹۱/م۷ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۰-۷
کتاب متشکل از شش فصل است در فصل نخست, مواد اولیه تولید آب نبات و شکلات شامل شیرین کنندهها, مواد طعم و رنگ دهنده, اسیدهای آلی, امولیسفایرها و نظایر آن معرفی میشود .در فصل دوم و سوم مخاطبان با فرمولاسیون و تولید انواع آب نبات و فرآوردههای قنادی و تکنولوژی شکلات سازی آشنا میشوند .فصل چهارم به اطلاعاتی درباره میکروبیولوژی فرآوردههای قنادی و شکلات, میکروبهای شاخص و آزمایشهای مربوطه اختصاص یافته ;در فصل پنجم, مولف درباره فرمولاسیون و تولید شکلاتهای بدون قند توضیح داده است .فصل پایانی حاوی اطلاعاتی در باب خواص و چگونگی تولید شربتهای گلوگز هیدروژنه است .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت سیزدهم
هلال احمر قوه قضاییه یسنا آتش سوزی تهران پلیس بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار سایپا ایران خودرو بانک مرکزی کارگران تورم
فضای مجازی سریال شهاب حسینی تلویزیون نمایشگاه کتاب عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینما فیلم سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس یمن ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید لیگ برتر بایرن مونیخ
هوش مصنوعی کولر تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول خودروهای وارداتی تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه دیابت بیماری قلبی کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی