جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


تکنولوژی آب‌نبات و شکلات‌سازی


تکنولوژی آب‌نبات و شکلات‌سازی
نویسنده : مقصودی - شهرام
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۱۹
رده دیویی : ۶۴۱.۸۵۳
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۰۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TX۷۹۱/م۷ت۸
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۴۰-۷

کتاب متشکل از شش فصل است در فصل نخست, مواد اولیه تولید آب نبات و شکلات شامل شیرین کننده‌ها, مواد طعم و رنگ دهنده, اسیدهای آلی, امولیسفایرها و نظایر آن معرفی می‌شود .در فصل دوم و سوم مخاطبان با فرمولاسیون و تولید انواع آب نبات و فرآورده‌های قنادی و تکنولوژی شکلات سازی آشنا می‌شوند .فصل چهارم به اطلاعاتی درباره میکروبیولوژی فرآورده‌های قنادی و شکلات, میکروب‌های شاخص و آزمایش‌های مربوطه اختصاص یافته ;در فصل پنجم, مولف درباره فرمولاسیون و تولید شکلات‌های بدون قند توضیح داده است .فصل پایانی حاوی اطلاعاتی در باب خواص و چگونگی تولید شربت‌های گلوگز هیدروژنه است .