جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


کتاب جامع عسل‌درمانی: خواص غذایی, دارویی و درمان فرآورده‌های زنبور عسل (عسل, گرده, موم, بره موم, شاه


کتاب جامع عسل‌درمانی: خواص غذایی, دارویی و درمان فرآورده‌های زنبور عسل (عسل, گرده, موم, بره موم, شاه
نویسنده : هاشمی - مسعود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۲/۰۲
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۸۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۶۶۶/ع۵۰۲۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۶۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۵۳۲-۵۷-۴

مطالب اولیه کتاب درباره ویژگی های زنبور عسل, برداشت محصول عسل, انواع عسل, همچنین شامل توضیحاتی درباره عسل های طبیعی و تقلبی است که پس از آن به خصوصیات فیزیکی عسل و ترکیبات آن اشاره می شود؛ اما مباحث اصلی کتاب درباره خواص غذایی, دارویی و درمانی فرآورده های زنبور عسل (اعم از عسل, گرده, موم, بره موم, شاه انگبین, و زهر زنبور عسل) است.