یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

پایگاه دانش مایکروسافت کجاست؟‌


پایگاه دانش مایکروسافت کجاست؟‌
در این‌جا می‌خواهیم مرجعی را معرفی كنیم كه همه دانستنی‌های مربوط به نسخه‌های مختلف ویندوز و محصولات مایكروسافت را در خود دارد: MS Knowledge Base
ممكن است این سؤال برای شما هم پیش آمده باشد كه متخصصان و حرفه‌‌ای‌های IT، اطلاعاتشان را از چه طریقی كسب می‌كنند و جزییات كار را چگونه فرا می‌گیرند. در این‌جا می‌خواهیم مرجعی را معرفی كنیم كه همه دانستنی‌های مربوط به نسخه‌های مختلف ویندوز و محصولات مایكروسافت را در خود دارد، یعنی پایگاه دانش مایكروسافت.
این پایگاه دانش، یك پایگاه داده‌ای كاملاً قابل جستجو است كه استفاده از آن هیچ محدودیتی ندارد وراه‌حل بسیاری از مشكلات و پاسخ سؤالات فراوان و متداول را در خود دارد. حتی در مورد محصولاتی كه سایر شركت‌ها برای مایكروسافت تولید كرده‌اند نیز حاوی دانستنی‌ها و جزییات فنی می‌باشد.
جستجو در میان این پایگاه، فقط اندكی پیچیده‌تر از جستجویی است كه شما روی وب انجام می‌دهید. نكته مهم در استفاده از پایگاه، به كاربردن كلیدواژه‌های مناسب برای رسیدن به پاسخ صحیح است و این كار میسر نیست مگر با تمرین و جستجوی بیشتر در knowledge Base یا همان پایگاه دانش.
جستجو در پایگاه براساس عبارت یا لغت انجام می‌گیرد. نكته مهم دیگر هم آن است كه حتماً به تاریخ متنی كه در پایگاه پیدا می‌كنید، توجه كنید.
۱) در مرورگرتان نشانی http://support.microsoft.com را وارد كنید. در صفحه‌ای كه نمایان می‌شود روی Search our Technical Database كلیك كنید تا به پایگاه دانش برسید.
۲) صفحه‌ای برای جستجو مشاهده می‌كنید كه می‌توانید جستجو را براساس متغیرهای زیادی انجام دهید. بهتر است با جستجو در محصولات مایكروسافت، كار را آغاز كنید. می‌توانید نسخه ویندوز موردنظرتان یا نام هر یك از برنامه‌های مایكروسافت را انتخاب كنید.
۳) تعدادی كلید واژه را برای جستجو وارد كنید. به صورت پیش‌فرض، جستجو در سراسر متن برای یافتن كلید‌واژه‌های موردنظر شما انجام می‌گیرد و ۲۵ مورد اولی كه یافت شوند نمایش داده می‌شوند. روی Go كلیك كنید تا جستجو شروع شود.
۴) حتی می‌توانید نتایج جستجو را به عنوان یا تاریخ مقالات منحصر و محدود كنید. یا اگر بخواهید به نتایج بیشتری دست پیدا كنید، می‌توانید محدوده جستجو را به ۵۰، ۱۰۰ یا۱۵۰ برسانید.
۵) در صفحه جستجو، عنوان Any of the words entered را انتخاب كنید یا با استفاده از Boolean و استفاده ازand/or نتایج را به نحو مناسب تغییر دهید. هر چقدر كه محدوده جستجو را باریك‌تر كنید ممكن است به نتایج بهتری برسید. برای این كار گزینه The exact phrase entered را برگزینید.
۶) از فهرستی كه پیش‌رویتان ظاهر می‌شود، مقاله موردنظر را انتخاب كنید. اگر مقاله منتخب پاسخگوی نیاز شما نبود، به همین صفحه برگردید و مقاله دیگری را انتخاب كنید. اگر از نتایج راضی نبودید، به صفحه جستجو بازگردید.
رضا علوی
منبع : ماهنامه شبکه


همچنین مشاهده کنید