یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
سماق
سماق برای نخستین بار در مدیترانه، جنوب ایتالیا و بخش هایی از خاورمیانه خصوصاً ایران کشت شده است.
از این ادویه به دلیل ترش و قابض بودن آن در پخت غذاهای عربی استفاده زیادی می شود.
عموماً این ماده به جای لیموترش برای ترش کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و اگر در ظرف در بسته و دور از نور قرار داده شود، می توان از آن تا مدت ها نگهداری کرد.
این ادویه بیشتر در کشورهای عربی، ترکیه، خاورمیانه و خصوصاً لبنان مورد استفاده قرار می گیرد.
این ادویه قبل از بریان کردن گوشت و گاهی مرغ و یا ماهی روی آنها مالیده شده و سپس آنها را کباب می کنند. از عصاره سماق در تهیه سس سالاد استفاده می شود.
علاوه بر این به همراه کباب، از ترکیب ماست با سماق استفاده می شود.
ترکیبی از سماق و آویشن نیز در تهیه پنیر خامه ای که از ماست تهیه می شود، مورد استفاده قرار می گیرد.
سماق ادرارآور و در کاهش تب مؤثر است. در خاورمیانه از نوشیدنی ترش سماق برای درمان دل پیچه استفاده می شود.
[نیما روایی]
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور رئیس جمهور دولت سیزدهم رهبر انقلاب
هواشناسی سلامت زلزله تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو گاز قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی بورس پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت مالیات
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر
فناوری
جنگ غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
ایلان ماسک طوفان خورشیدی ناسا اپل گوگل مایکروسافت هوش مصنوعی فیبرنوری پهپاد
سیگار خواب استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان دندان