پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


تغذیه‌درمانی


تغذیه‌درمانی
نویسنده : امین‌پور - آزادهسالارکیا - ناهیدصدیق - گیتی
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۴/۲۴
رده دیویی : ۶۱۵.۸۵۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۴۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۳۲۵-۰۸۹-X

در این کتاب تلاش شده, تازه‌ترین مطالب در باب اصول و کاربرد علم تغذیه درمانی در بیماری‌ها و اختلالات متابولیکی برای کارشناسان غذا درمانی, پزشکان, پرستاران و دانشجویان فراهم آید .نگارنده پس از بیان اهمیت تغذیه درمانی و نقش آن در درمان بیماری‌ها ;انواع رژیم‌های پایه را (نظیر :رژیم غذایی نرم, مایع, معمول روزانه و (...شرح می‌دهد .در ادامه نیز ارتباط تغذیه درمانی را با برخی بیماری‌ها بررسی و ارزیابی می‌کند که از آن جمله عبارت‌اند از :اختلالات دستگاه گوارش, بیماری‌های عفونی, بیماری‌های کبد, کیسه صفرا, پانکراس, و بیماری‌های متابولیکی .در انتهای کتاب جداول غذایی و واژه‌نامه به چاپ رسیده است .