شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

لبنیات کم چرب، فشار خون را کم می‌کند


لبنیات کم چرب، فشار خون را کم می‌کند
افراد مسن و میانسالی كه از لبنیات و شیر كم چرب استفاده می‌كنند، نسبت به افراد همسن و سال خود فشار خون كمتری دارند. البته عوامل دیگری مثل رژیم غذایی مناسب، تناسب اندام و عدم استفاده از سیگار و مواد مخدر نیز باعث كاهش فشار خون می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد كه تنها كلسیم موجود در لبنیات كم چرب باعث كاهش فشار خون می‌شود. مطالعات بر روی بیش از ۱۸۰۰ نفر طی سال نشان داد كه آن دسته از افرادی كه مقدار بیشتری لبنیات كم چرب، به‌خصوص شیر كم چرب استفاده كردند، ۵۴ درصد كمتر از بقیه افراد به بیماری فشار خون مبتلاء شده‌اند. البته لبنیات پرچرب (شامل چربیهای اشباع شده) اثری بر روی فشار خون ندارد و به عنوان یك عامل خنثی عمل می‌كنند. پروتئین‌های موجود شیر به نام «كازئین» و «وی» همانند داروهای كاهش فشار خون عمل می‌كند و باعث این حالت می‌شود.
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید