دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
سلامت ظروف آشپزخانه
بهتر است پیش از آنكه مشغول پخت غذا شوید، به ویژه وقتی مقدار غذا زیاد باشد و به زمان بیشتری برای پخت آن نیاز باشد، به چگونگی ساخت ظروف آشپزخانه خود توجه كنید.آلومینیومی كه در ساخت ظروفی مثل دیگ، قابلمه و ماهی تابه به كار می رود طی آشپزی كردن فرسوده شده و به آسانی از ظروف جدا می شود. هر چه زمان پخت غذا در ظروف آلومینیومی بیشتر باشد، آلومینیوم بیشتری وارد غذا می شود. سبزی ها و غذاهای اسیدی آلومینیوم بیشتری را جذب می كنند.
در رابطه با ظروف مسی، اگرچه مقدار كمی مس برای سلامتی شما مفید است، اما مقدار زیاد آن می تواند سمی و خطرناك باشد. بیشتر ظروف مسی آشپزخانه با لایه ای از مواد دیگر روكش می شوند؛ اما گاهی ممكن است این لایحه محافظتی نیز از بین برود.
ملك دخت قاسمی
منبع : روزنامه همشهری
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم افغانستان جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد
سلامت هواشناسی شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران پلیس قتل فضای مجازی سیل وزارت بهداشت کنکور
قیمت خودرو دلار مالیات قیمت دلار خودرو بانک مرکزی بازار خودرو قیمت طلا مسکن تورم ایران خودرو سایپا
تئاتر تلویزیون سریال سینمای ایران سینما فیلم موسیقی بازیگر قرآن کریم
سازمان سنجش خورشید
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه نتانیاهو اوکراین حماس نوار غزه ترکیه عراق ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس آلومینیوم اراک تراکتور وحید شمسایی
هوش مصنوعی اپل آیفون تبلیغات گوگل فناوری ناسا نخبگان مریخ
خواب بارداری دندانپزشکی آلزایمر ویروس روغن حیوانی