پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
چلو خورشت جگر مرغ
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
جگر مرغ: ۷۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
پنیر پارمیسان: ۱۵۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را بعد از شستن کمی سرخ میکنیم و بشکل کته آماده می نمائیم جگر را خرد کرده و با پیاز سرخ کرده بحدی که آب جگر کشیده شود سرخ می کنیم بعد نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل و پنیر را داخل جگر میریزیم می گذاریم آب آن کشیده شود بعد برنج را بطریقه کته ساده طبخ می کنیم و خورش حاضر شده را با کته سرو مینمائیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست. |
همچنین مشاهده کنید