دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
پلو مخصوص اندونزی
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
میگو تاره: ۵۰۰ گرم |
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۴۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
تره فرنگی خام: ۲۰۰ گرم |
سیر: ۵۰ گرم |
زنجبیل: ۱ قاشق مربا خوری |
چاشنی هندی: ۱ قاشق مربا خوری |
روغن: ۲۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برنج را به طریق کته ساده طبخ مینمائیم میگو را تمیز کرده در آب جوشیده یکی دو جوش میدهیم بعد تره فرنگی و سیر را خرد مینمائیم با دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و مرغ و میگو را داخل آن کرده رب گوجه فرنگی، زنجبیل، جوز هندی و کمی نمک و فلفل با یک لیوان آب مرغ داخل این مواد میریزیم میگذاریم چند جوش بزند و آب آن کشیده شود بعد وسط کته را باز کرده این مواد را داخل آن میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم، میگذاریم که کته دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم بودجه جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران هواشناسی تهران فضای مجازی شورای شهر قتل دستگیری پلیس شورای شهر تهران سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا مسکن سایپا تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر ازدواج سینما کتاب قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه عراق ترکیه ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران فوتسال سپاهان بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک وحید شمسایی
اپل ایلان ماسک گوگل همراه اول آیفون تبلیغات ایرانسل ناسا فناوری سامسونگ ربات
مواد غذایی خواب قهوه سلامت روان پزشکی قانونی آلزایمر بارداری مالاریا دندانپزشکی