پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
آلبالو پلو با مرغ
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
آلبالو: ۲۰۰۰ گرم |
شکر: ۲۰۰۰ گرم |
گوشت مرغ: ۱۵۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
زعفران: ۱ قاشق مربا خوری |
بادام: ۵۰ گرم |
پسته: ۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
برنج را خیس کی میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو می ریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام آمدن برسد). مربا را از روی آتش بر میداریم و میگذاریم کاملاً سرد شود (بهتر است مربا را یکشب قبل آماده کنیم) مرغ تمیز کرده را با یکی دو عدد پیاز و مقداری آب و کمی نمک میگذاریم بپزد بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد مرغ را تکه میکنیم و استخوانهای سینه و ران آن را میگیریم، برنج را آبکش میکنیم. آلبالو را از شربت در میآوریم شربت زیادی مربا را چند جوش میدهیم تا قوام بیاید و به مصرف شربت آلبالو میرسانیم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن را با نصف لیوان آب جوش ته دیگ میریزیم. نصف برنج توی آبکش را در دیگ میریزیم سه چهار قاشق از مربا را کنار میگذاریم (این مربا به مصرف تزئین روی دیس میرسد) بقیه آلبالوی از شربت خارج کرده را روی سطح برنج میریزیم نصف از بقیه برنج را روی آلبالو میریزیم و گوشت مرغ را روی آن قزار میدهیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم اصراف برنج را به شکل مخروط بالا میآوریم و خلال بادام را میشوئیم یک گوشه دیگ میریزیم و روی آن را با برنج میپوشانیم و دیگ را روی آتش میگذاریم در آن را میبندیم تا عرق بکند آب مرغ یا بره را از صافی رد میکنیم با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط مینمائیم و روی سطح برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت دم کردن در فر یکساعت و ربع تا یکساعت و نیم با حرارت ۳۰۰ درجه باید برنج دم بکشد و در صورت دم کردن روی آتش حرارت زیر باید ملایم باشد چون ته دیگ آلبالو پلو زود میسوزد. |
در کشیدن آلبالو پلو باید دقت و سلیقه بهکار برد یکی دو کفگیر از روی برنج را بر میداریم با کمی زعفران سائیده حل شده در آبجوش و یک ملاقه شربت آلبالو مخلوط میکنیم خلال پسته را میشوئیم خلال بادام را با کفگیر از دیگ خارج میکنیم و این دو خلال را با برنج زعفرانی مخلوط مینمائیم و برای روی دیس آنها را کنار میگذاریم قطعات گوشت مرغ را از دیگ خارج میکنیم و پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم قطعات گوشت را روی آن میچنیم مربائی که کنار گذاشتهایم با برنج زعفرانی مخلوط با خلال بادام و پسته را روی دیس می دهیم و کمی روغن داغ کرده با کره آبکرده روی دیس میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روز معلم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قوه قضاییه پلیس راهور شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس نتانیاهو یمن افغانستان ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول فرودگاه واکسن تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه