دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا
چلو جمبالایا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱ فنجان |
پیاز: ۱ عدد |
سیر: ۱ لپه |
کره: قدری |
فلفل سیاه: قدری |
نمک: قدری |
فلفل هندی: قدری |
میگو تاره: چند دانه |
گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
یک فنجان برنج صدری را مدت ۱۳ دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس به طریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانید. یکدانه پیاز درشت را پوست کنده، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید، سپس ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آن را بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذارید. |
برنج جوشانیده را در قابلمه گود ریخته سیر و پیاز خرد شده و عصاره گوجه فرنگی و چندانه میگو تمیز کرده و قدری فلفل سیاه، نمک گرد فلفل هندی را مخلوطش کنید و در دیگ را گذاشته روی آتش ملایم مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید، سپس گرما گرم به سر سفره ببرید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
خلیج فارس ایران مجلس شورای اسلامی آمریکا مجلس دولت حجاب شورای نگهبان دولت سیزدهم بودجه جمهوری اسلامی ایران مجلس یازدهم
شهرداری تهران هواشناسی تهران فضای مجازی شورای شهر قتل دستگیری پلیس شورای شهر تهران سیل وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
قیمت دلار ایران خودرو خودرو دلار قیمت خودرو بازار خودرو مالیات بانک مرکزی قیمت طلا مسکن سایپا تورم
تلویزیون سریال رسانه تئاتر موسیقی فیلم سینمای ایران بازیگر ازدواج سینما کتاب قرآن کریم
شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش انتخاب رشته باتری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه اوکراین نوار غزه عراق ترکیه ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران فوتسال سپاهان بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک وحید شمسایی
اپل ایلان ماسک گوگل همراه اول آیفون تبلیغات ایرانسل ناسا فناوری سامسونگ ربات
مواد غذایی خواب قهوه سلامت روان پزشکی قانونی آلزایمر بارداری مالاریا دندانپزشکی