شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
پلو با قارچ ایتالیا
ـ مواد لازم: |
برنج: ۷۵۰ گرم |
گوشت مغز ران گوساله: ۵۰۰ گرم |
فلفل سبز دلمه ای: ۵ عدد |
قارچ: ۵۰۰ گرم |
پیاز سبز: ۱۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز داغ عسلی: ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت را قیمهای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ مینمائیم دو لیوان آب اضافه میکنیم میگذاریم گوشت بپزد پیازچه و فلفل را خرد کرده و قارچ را تمیز میکنیم و داخل گوشت میریزیم. رب و کمی نمک و فلفل را داخل آن کرده میگذاریم تمام مواد آهسته بجوشد و آب آن کشیده شود. |
برنج را تمیز کرده میشوئیم با روغن در تابه کمی سرخ مینمائیم بعد برابر دستور کته ساده آب برنج را میزان میکنیم یک قاشق نمک در آن میریزیم میگذاریم آب برنج کشیده شود. بعد مواد گوشت و قارچ را لای برنج گذاشته میگذاریم برنج دم بکشد. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت سیزدهم حسن روحانی حجاب مجلس افغانستان
سیل ایران هواشناسی تهران شهرداری تهران سازمان هواشناسی باران آتش سوزی یسنا فضای مجازی هلال احمر قوه قضاییه
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مسکن بانک مرکزی دلار قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی مهران غفوریان بی بی سی موسیقی تلویزیون صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه اوکراین نوار غزه انگلیس ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علی خطیر رئال مادرید بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور
هوش مصنوعی اینستاگرام آیفون دیابت اپل عکاسی ناسا موبایل گوگل تلفن همراه
استرس کبد چرب فشار خون گرما