پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذائی
نویسنده : رضویلر - ودود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۳۸-X
مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی, همچنین میولوژی بیماریهای ناشی از مواد غذایی, مقوله اصلی کتاب است که برای دانشجویان رشتههای علوم پایه و صنایع غذایی ـ در چهار فصل ـ تدوین شده است .((مطالعه کلی میکربهای بیماریزای مواد غذایی)), ((مطالعه اختصاصی ویروسها, قارچها و انگلهای بیماریزای مواد غذایی)) و ((روشهای بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماریهای ناشی از مواد غذایی)) . در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیتهای غذایی ;این اطلاعات مندرج است :خصوصیات میکرب, خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماریزایی, ارتباط با مواد غذایی و روشهای کنترل, روشهای جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب دولت دولت سیزدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب انتخابات مجلس مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سلامت فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری
گاز خودرو مالیات قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سریال سینمای ایران دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر بایرن مونیخ ذوب آهن بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
تبلیغات اینترنت اپل سامسونگ ناسا عیسی زارع پور آب گوگل مایکروسافت
سرطان هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس