پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذائی


میکربهای بیماریزا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذائی
نویسنده : رضویلر - ودود
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۸/۱۸
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۱۵۷۹
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۲۸
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۴۱۳۸-X

مباحث نظری و عملی میکرب شناسی مواد غذایی, همچنین میولوژی بیماری‌های ناشی از مواد غذایی, مقوله اصلی کتاب است که برای دانشجویان رشته‌های علوم پایه و صنایع غذایی ـ در چهار فصل ـ تدوین شده است .((مطالعه کلی میکرب‌های بیماری‌زای مواد غذایی)), ((مطالعه اختصاصی ویروس‌ها, قارچ‌ها و انگل‌های بیماری‌زای مواد غذایی)) و ((روش‌های بررسی اپیدمیولوژیکی وقوع بیماری‌های ناشی از مواد غذایی)) . در این کتاب درباره هر یک از عوامل میکربی مسئول بروز مسمومیت‌های غذایی ;این اطلاعات مندرج است :خصوصیات میکرب, خصوصیات بیماری و مکانیسم بیماری‌زایی, ارتباط با مواد غذایی و روش‌های کنترل, روش‌های جداسازی و تشخیص میکرب در مواد غذایی .