سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
پیمانه و قاشق های اندازه گیری
استفاده از پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری دقیق یکی از اصولی ترین و اساسی ترین شروط موفقیت در هنر شیرینی پزی است.
همه اندازه های داده شده در دستور های آشپزی اگر با وسایل استاندارد سنجیده شوند نتیجه کار بسیار رضایت بخش خواهد بود.این وسایل عبارت است از:
▪ پیمانه های اندازه گیری از بزرگ به کوچک عبارتند از: ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه، ۱/۳ و ۱/۴ پیمانه
▪ قاشق های اندازه گیری عبارتند از: ۱ قاشق سوپخوری، ۱ قاشق چایخوری، ۱/۲ قاشق چایخوری،
۱/۴ قاشق چایخوری.
هنگام اندازه گیری باید سطح پیمانه یا قاشق صاف باشد و از اعمال هرگونه فشار بر روی مواد داخل پیمانه جلوگیری شود.
البته شکر قهوه ای و کره را باید کمی فشار داد تا جای خالی در پیمانه نباشد.
قبل از اندازه گیری کره و روغن جامد باید آن را در هوای آزاد قرار داد تا نرم و راحت اندازه گیری شود.
توجه داشته باشید که پس از اندازه گیری هر ماده باید کاملا سطح پیمانه ها تمیز شوند.
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران شهادت بالگرد تبریز حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی
تهران کنکور هواشناسی شهرداری تهران شورای شهر تهران تعطیلی مدارس هلال احمر قوه قضاییه پلیس سیل بارش باران آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا یارانه بورس خودرو دلار بازار خودرو سایپا حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
شهادت رئیس جمهور داریوش ارجمند پیام تسلیت تلویزیون لیلا حاتمی سینمای ایران آیت الله سید ابراهیم رئیسی سینما شعر زری خوشکام رسانه ملی نمایشگاه کتاب
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان دانشگاه پیام نور تلسکوپ فضایی هابل
رژیم صهیونیستی اسرائیل ترکیه امیرعبداللهیان روسیه غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیورپول لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال بازی رئال مادرید منچسترسیتی
هوش مصنوعی مایکروسافت تبلیغات گوگل سامسونگ موبایل اپل اینترنت آیفون فناوری
رژیم غذایی آلزایمر طول عمر سلامت روان کاهش وزن افسردگی مغز انسان