یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

بلغور و عدس


بلغور و عدس
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ پنج و یک چهارم فنجان آب
▪ سه چهارم فنجان عدس
▪ دو عدد برگ بو
▪ دو و یک چهارم فنجان بلغور
▪ یک و یک چهارم فنجان نمک
▪ یک قاشق چایخوری دارچین
▪ نصف قاشق چایخوری جوز هندی
▪ ربع قاشق چایخوری پودر هل
▪ سه چهارم فنجان بادام (بوداده)
▪ یک سوم فنجان پیاز (سرخ شده)
● طرز تهیه
ابتدا عدس را به همراه آب و برگ بو در یک قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش آورید. در ظرف را گذاشته و حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند. سپس بلغور، نمک و ادویه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب آن کاملاً بخار شود. (حدود ۱۰ دقیقه) در صورت تمایل فلفل را به غذا اضافه کرده و به همراه بادام و پیاز سرخ شده میل کنید.

[زینب سادات محسنی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید