چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا

کیک کدو حلوایی


کیک کدو حلوایی
● مواد لازم
▪ كره ۱۲۵ گرم ( ۲/۱ پیمانه)
▪ ماست ۱۰۰ گرم (۳/۲ پیمانه)
▪ مغز تخمه كدو ۵۰ گرم
▪ دارچین ۱۰ گرم
▪ كدو حلوایی رنده شده ( یا پوره كدو) ۱ پیمانه
▪ آرد ۱۷۵ گرم (۵/۱ پیمانه)
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ شكر ۱۷۵ گرم ( ۴/۳ پیمانه)
▪ پیكینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
▪ گردو خرد شده ۵۰ گرم
● چگونگی تهیه
كدو را یا رنده كرده بصورت خام استفاده می كنیم یا در فویل پیچیده بخارپز می كنیم . كره و شكر را خوب زده تا سفید شود بعد دانه دانه تخم مرغها را اضافه كرده سپس آرد و پیكینگ پودر با هم الك كرده و بعد به تخم مرغها اضافه كرده ماست را هم مخلوط می كنیم.
مغز گردو و تخمه كدو را كمی تفت داده سپس با دارچین به كدو افزوده به مایع آماده اضافه كرده و آهسته بهم می زنیم داخل قالب را چرب كرده آرد می پاشیم سپس مایع را در آن ریخته در طبقه وسط فر بمدت ۳ ربع ساعت با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت می پزیم روی كیك را میتوان با كرم كره یا شكلات سفید تزئین كرد.
منبع : شبکه جهانی جام جم