دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
خورش هویج
● مواد لازم :
▪ مرغ یک عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم ( درصورت تمایل از گوشت هم میتوان استفاده کرد)
▪ پیاز سرخ شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
▪ هویج ۱ کیلو
▪ آلوی خشک ۲۵۰ گرم
▪ زعفران ساییده ۱ قاشق سوپخوری
▪ شکر ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ نمک به میزان لازم
● طرز تهیه :
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و در ۲ تا ۳ لیوان آب حرارت داده تا پخته شود هویج را ورقه ورقه یا خلال کرده و با روغن کمی سرخ میکنیم ( سپس آلوی شسته شده را همراه هویج کمی تفت داده و به مرغ یا گوشت در حال پخت اضافه میکنیم . زعفران سائیده شده را در آب جوش حل کرده با کمی نمک و شکر به خورش اضافه کرده و تحت حرارت ملایمی قرار میدهیم تا خورش به اصطلاح به روغن بیفتد در صورتی که بخواهیم خورش ترش شود پس از پخت و جا افتادن خورش کمی آبلیمو اضافه مینماییم . خورش هویج غذایی بسیار لذیذ و دارای پروتئین و فیبر میباشد که میتوان با پلو یا به صورت خوراک سرو کرد .
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا غزه شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات حسین امیرعبداللهیان حجاب رسانه جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
هواشناسی شهرداری تهران سلامت تهران قتل فضای مجازی سیلاب آموزش و پرورش شهرداری سازمان هواشناسی باران سامانه بارشی
قیمت دلار خودرو قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مسکن تورم یارانه
محمدعلی علومی تتلو نمایشگاه کتاب تلویزیون سینمای ایران دفاع مقدس مسعود اسکویی صدا و سیما موسیقی سریال مهران غفوریان
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه روسیه طوفان الاقصی اوکراین نتانیاهو نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال استقلال نساجی لیگ برتر جواد نکونام عبدالله ویسی سپاهان رئال مادرید بازی پرسپولیس بارسلونا لیگ برتر انگلیس
اپل اینستاگرام آیفون گوگل باتری مایکروسافت ناسا
بیمه کاهش وزن سیگار توت فرنگی فشار خون اعتماد به نفس کبد چرب