یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

بادنجان وکدوی توپر


بادنجان وکدوی توپر
● مواد لازم:
▪ کدوی خورشتی ۶ عدد متوسط
▪ بادنجان قلمی ۶ عدد متوسط روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری پیاز (خرد شده) ۱ عدد متوسط
▪ سیر (خرد شده) ۱ عدد متوسط
▪ گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
▪ گوجه فرنگی (رنده شده) ۲۰۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی یک چهارم لیوان
▪ آب گوشت ۲۵۰ میلی لیتر برنج ۶۵ گرم جعفری (خرد شده) ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا (رنده شده) ۴۰ گرم نمک و فلفل به مقدار کافی
● طرز تهیه:
بادنجان و کدو را از طول نصف کنید. داخل آن را با قاشق خالی کنید. بادنجان وکدویی را که با قاشق درآورده‌اید، به طور کامل ساطوری کنید.
روغن را داغ کرده، سیر و پیاز را به روغن اضافه کنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید تا قهوه‌ای شود. بادنجان و کدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید.
رب‌گوجه را در آب گوشت حل کنید، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج را هم مخلوط کنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود.
جعفری، نمک و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد، داخل کدو و بادنجان را پر کنید. کمی سس روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزی‌ها طلایی شود.
منبع : روزنامه سلامت