چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی کرهای
● مواد لازم:
▪ کره: ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ ماست: ۱ قاشــق غذا خوری
▪ شکــر: ۴ قاشــق غذا خوری سرپر
▪ کاکائو: نصف استکان
● طرز تهیه:
ابتدا کره، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، خوب به هم میزنیم تا مواد کاملاً مخلوط شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و مجدداً آن را کاملاً به هم میزنیم. شکر و آرد را به مایع اضافه میکنیم و مایع را کاملاً به هم میزنیم، ( البته مقدار آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانهای با کاکائو مخلوط میکنیم. سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کردهایم، برداشته و آنها را کف دست باز میکنیم، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینیها، بستگی به سلیقه شما دارد )، خمیری را که با کاکائو مخلوط کردهایم با دست کاملاً باز میکنیم، به صورت ماری ( یا رشتههای باریک) در میآوریم و روی شیرینیها به صورت ضربدر، عمودی و یا افقی تزئین میکنیم. خمیرها را داخل ظرف فر چیده، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت ۲۰ـ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد، (هنگامی که ته شیرینیها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد، شیرینی شما پخته است)، حالا میتوانید شیرینی ها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل کنید.
codex۱۱x
▪ کره: ۲۵۰ گرم
▪ روغن مایع: نصف لیوان
▪ آرد: ۴ لیوان
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ ماست: ۱ قاشــق غذا خوری
▪ شکــر: ۴ قاشــق غذا خوری سرپر
▪ کاکائو: نصف استکان
● طرز تهیه:
ابتدا کره، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کرده، خوب به هم میزنیم تا مواد کاملاً مخلوط شود، سپس روغن مایع را اضافه کرده و مجدداً آن را کاملاً به هم میزنیم. شکر و آرد را به مایع اضافه میکنیم و مایع را کاملاً به هم میزنیم، ( البته مقدار آرد باید به اندازهای باشد که خمیر به دست نچسبد) سپس مقداری از خمیر را به اندازه یک گلوله برداشته و در ظرف جداگانهای با کاکائو مخلوط میکنیم. سپس خمیرهایی را که به اندازه گلوله درست کردهایم، برداشته و آنها را کف دست باز میکنیم، ( البته مقدار بزرگی و کوچکی شیرینیها، بستگی به سلیقه شما دارد )، خمیری را که با کاکائو مخلوط کردهایم با دست کاملاً باز میکنیم، به صورت ماری ( یا رشتههای باریک) در میآوریم و روی شیرینیها به صورت ضربدر، عمودی و یا افقی تزئین میکنیم. خمیرها را داخل ظرف فر چیده، از قبل فر را کاملاً داغ کرده و به مدت ۲۰ـ۱۵ دقیقه میگذاریم تا بپزد، (هنگامی که ته شیرینیها سرخ شد و سرخی خود را به دیوارهای بالای شیرینی داد، شیرینی شما پخته است)، حالا میتوانید شیرینی ها را در ظرف چیده با یک لیوان چای به عنوان عصرانه میل کنید.
codex۱۱x
منبع : روزنامه اطلاعات
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور مجلس دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب قوه قضاییه شورای نگهبان صادق زیباکلام قوه قضائیه مجلس دوازدهم
قتل پلیس شهرداری تهران تهران هواشناسی آموزش و پرورش بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل شورای شهر تهران
یارانه بانک مرکزی قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو بورس مسکن دلار ایران خودرو
فردوسی نمایشگاه کتاب شاهنامه همایون شجریان سحر دولتشاهی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب سینمای ایران دفاع مقدس سریال حج
وزارت علوم دانشگاه تهران فضا تحقیقات و فناوری آیفون
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه حماس چین افغانستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد بازی لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل همراه اول موبایل دوربین تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری اپل ایلان ماسک
سرطان رژیم غذایی کاهش وزن زوال عقل پنیر خواب ویتامین کودک واکسن سلامت روان بارداری