پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

فلفل شکم پر


فلفل شکم پر
● مواد لازم
▪ چهار عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز
▪ پنج قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر له شده
▪ ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
▪ یک و نیم فنجان برنج پخته
▪ یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک قاشق چایخوری پونه خشک شده
▪ نصف فنجان سس کچاپ
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
یک قابلمه مناسب را از آب پر کرده و روی حرارت ملایم بگذارید.
کلاهک فلفل دلمه ها را جدا کرده و به آرامی درون آن را خالی کنید. سپس کمی نمک درون آب بریزید و فلفل دلمه ها را درون آن قرار دهید تا برای سه دقیقه پخته و نرم شود. سپس آن را در آب سرد قرار دهید و بعد از آن در سبد به صورت وارونه بگذارید تا آب آن برود.
تابه ای را روی شعله گذاشته و چهار قاشق روغن زیتون در آن بریزید. سپس پیازهای خرد شده و سیر را به آن اضافه کنید تا برای پنج دقیقه تفت داده شوند. سپس گوشت چرخ کرده، برنج، گوجه فرنگی خرد شده و پونه را با نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً با هم تفت داده شوند.
بقیه روغن را به بدنه فلفل ها بمالید و از مواد تهیه شده داخل فلفل ها را پر کنید.
سپس سس کچاپ را با یک چهارم فنجان آب بخوبی مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید. فلفل های پر شده را درون آن بچینید و مواد را برای ۵۰ دقیقه یا کمی بیشتر در فر که با حرارت ۱۵۰ درجه فارنهایت روشن شده قرار دهید.

[فریده احمدی]
منبع : روزنامه ایران