جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
اثر لوبیا به عنوان مهار کننده سرطان
طبق تحقیقات دانشمندان به طور کلی حبوبات حامل مقادیر زیادی از مهارکننده های پروتئاز هستند مهار کننده های پروتئاز آنزیمهایی هستند که با فعالیت ترکیبات سرطانزا در روده ها مقابله و مبارزه می نمایند . آن کندی که یبولوژیست سطان است به یکی از جانوران آزمایشگاهی یک ماده شیمیایی موجد سرطان دهان ، خوراند .
ملاحظات او نشان میدهد که اگر به موازات خوراندن این ماده شیمیایی سرطانزا ، در سطح مخاط داخلی چانه جانور مقداری از مهار کننده های پروتئاز بمالند اصولا سرطانی ایجاد نمی شود . در آزمایشهای دیگری نشان داده شده است اگر به جانور آزمایشگاهی از خوراکی های دارای مهار کننده های پروتئاز بخورانند ، از گسترش سرطان روده بزرگ و پستان موجود در جانور جلوگیری می شود .در یک سری ازمایشهای علمی دیگر دکتر ترول سرطان شناس به جانوران آزمایشگاهی مقداری حبوبات که در این آزمایش سویا بود خوراند سپس آنها را در معرض تابش اشعه ایکس خیلی قوی که در ایجاد سرطان پستاتن موثر است قرار داد و مشاهده کرد فقط ۴۴ درصد از جانورانی که سویا خورده بودند مبتلا به سرطان شدند .
در حالی که گروه دیگر از جانوران فوق که به آنها سویا داده نشده بود و در معرض تابش اشعه ایکس قرار داده شدند ، ۷۴ درصد مبتلا به سرطان شدند . یافته های تحقیقاتی دکتر ترول نشان می دهد که مهار کننده های پروتئاز عوامل تولید تومور را ممنکوب می کنند. عوامل تولید تومور در هر سولل طبیعی و سالم همیشه وجود دارند و هرگاه به طریقی فعال شوند تولید تومور سرطانی می نمایند . او معتقد است که همه حبوبات ممکن است مانند لوبیا در پیش گیری از تقسیم سلولی در جهت سرطانی شدن ، و همچنین برای جلوگیری از گسترش تومورها موثر باشند .
و از نظر این خاصیت بخصوص گیاهان خانواده لگومینوز نظیر لوبیا و نظائر آن نقش بسیار مهمی دارند و در حقیقت این گیاهان تا حدودی اثری شبیه اثر شیمی درمانی در منکوب کردن فرایندهای سرطانی از خود بروز می دهند . در مواردی که سرطان در مرحله متاستاز یعنی انتشار قرار گرفته باشد شاید دیگر خوردن مواد حاوی مهار کننده های پروتئاز آثار قاطعی نداشته باشند ولی به هر حال درا این موارد نیز آزمایشها نشان داده است که اگر به مقدار زیاد خورده شوند تا حدودی خاصیت ضد سرطانی خود را ابراز می دارند .
لوبیا همچنین از نظر ترکیباتی به نام لینان منبع غنی می باشد . این ترکیبات خود از عوامل ضد سرطان هستند که آنها را باکتری های کولو ن به موادی شبیه هورمون تبدیل می کنند که به عقیده عده ای از دانشمندان بر ضد سرطان کولون و پستان موثرند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سازمان ملل رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور دولت سیزدهم شورای نگهبان احمد وحیدی قوه قضائیه سید ابراهیم رئیسی مجلس دوازدهم
سیل مشهد هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
خودرو چین ایران خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی دلار سایپا
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران موسیقی سینما همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه آمریکا جنگ غزه حماس ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور سپاهان جام حذفی لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه موبایل
بارداری چای دیابت کاهش وزن زوال عقل سرماخوردگی دندان عقل