دوشنبه, ۱۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 29 April, 2024
مجله ویستا

کیک‌ پرتقال‌


مواد لازم:
تخم‌ مرغ‌:۳ عدد
شكر:۱ لیوان‌
روغن‌ مایع‌:یك‌ سوم‌ لیوان‌
آرد:۲ لیوان‌
بیكینگ‌ پودر:۲ قاشق‌ مرباخوری‌
آب‌ پرتقال‌:سه‌ چهارم‌ لیوان‌
وانیل‌:یك‌ دوم‌ قاشق‌ چایخوری‌
پوست‌ پرتقال‌ رنده‌ شده‌:كمی‌

دستور تهیه:
تخم‌ مرغ‌ها را همراه‌ با شكر و وانیل‌ خوب‌ با هم‌زن‌ می‌زنیم‌ تا كاملا غلیظ و سفید شود، روغن‌ را اضافه‌ كرده‌ و پس‌ از یكی‌ دو چرخ‌ همزن‌ را خاموش‌ می‌كنیم‌.
سپس‌ رنده‌ پوست‌ پرتقال‌ و آب‌ پرتقال‌ را اضافه‌ می‌كنیم‌، آرد و بیكینگ‌ پودر را هم‌ در دو سه‌ نوبت‌ ریخته‌ با مایه‌ مخلوط می‌كنیم‌، مایه‌ آماده‌ را در قالبی‌ كه‌ قبلا كاغذ انداخته‌ و چرب‌ كرده‌ایم‌ می‌ریزیم‌ و به‌ مدت‌ یك‌ ساعت‌ با حرارت‌ ۳۵۰ درجه‌ در فر می‌پزیم‌.
منبع : سایت تخصص بانوان یزد


همچنین مشاهده کنید