پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
دلمه بادمجان یا غذای قشنگ (ارمنی)
- مواد لازم:
بادمجان: ۸ عدد، گوجه فرنگی: ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، رب: ۲ قاشق غذاخوری، غوره: کمی، ادویه و نمک و فلفل، به میزان دلخواه، روغن: برای سرخ کردن بادمجانها
- طرز تهیه گوشت:
گوشت چرخکرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط میکنیم. بادمجانها را بعد از شستن حلقه حلقه (با پوست) به اندازه ۱ سانتیمتر میبریم و در روغن کمی سرخ میکنیم تا اندازهای که بادمجان زیاد شل نشود. گوجه فرنگیها را نیز به اندازهٔ کمتر از یک سانتیمتر حلقه حلقه میبریم، روی هر ورق بادمجان، مقدار کمی (به اندازهٔ نصف گردو) گوشت قرار میدهیم و روی آن یک ورقه گوجه فرنگی میگذاریم به همین ترتیب ادامه میدهیم و به صورت لولهای (خوابیده) داخل ظرف نسوز یا ماهیتابه میچنیم. روی این مواد غوره میریزیم درصورت تمایل چند حلقه فلفل دلمهای هم اضافه میکنیم. رب را در ۲ لیوان آب حل میکنیم و همراه با مقداری نمک و فلفل روی مواد میریزیم. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی یا در ماهیتابه میپوشانیم و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم. درجه حرارت فر ۱۲۰ درجهٔ سانتیگراد در نظر گرفته شده است. وقتی غذا به روغن افتاد و گوشت آن پخت غذا را سرو میکنیم. عدس را پاک کرده میشوئیم و با آب کافی داخل قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم. بعد از چند جوش بقیه مواد را اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.
بادمجان: ۸ عدد، گوجه فرنگی: ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، رب: ۲ قاشق غذاخوری، غوره: کمی، ادویه و نمک و فلفل، به میزان دلخواه، روغن: برای سرخ کردن بادمجانها
- طرز تهیه گوشت:
گوشت چرخکرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط میکنیم. بادمجانها را بعد از شستن حلقه حلقه (با پوست) به اندازه ۱ سانتیمتر میبریم و در روغن کمی سرخ میکنیم تا اندازهای که بادمجان زیاد شل نشود. گوجه فرنگیها را نیز به اندازهٔ کمتر از یک سانتیمتر حلقه حلقه میبریم، روی هر ورق بادمجان، مقدار کمی (به اندازهٔ نصف گردو) گوشت قرار میدهیم و روی آن یک ورقه گوجه فرنگی میگذاریم به همین ترتیب ادامه میدهیم و به صورت لولهای (خوابیده) داخل ظرف نسوز یا ماهیتابه میچنیم. روی این مواد غوره میریزیم درصورت تمایل چند حلقه فلفل دلمهای هم اضافه میکنیم. رب را در ۲ لیوان آب حل میکنیم و همراه با مقداری نمک و فلفل روی مواد میریزیم. روی ظرف را با کاغذ آلومینیومی یا در ماهیتابه میپوشانیم و روی حرارت ملایم یا داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم. درجه حرارت فر ۱۲۰ درجهٔ سانتیگراد در نظر گرفته شده است. وقتی غذا به روغن افتاد و گوشت آن پخت غذا را سرو میکنیم. عدس را پاک کرده میشوئیم و با آب کافی داخل قابلمه میریزیم و روی شعله قرار میدهیم. بعد از چند جوش بقیه مواد را اضافه میکنیم و میگذاریم به مدت نیم ساعت بپزد تا جا بیفتد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها تعطیلی شنبه قوه قضائیه دولت سیزدهم شورای نگهبان رهبر انقلاب رئیس جمهور حسن روحانی
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات مسکن قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار سایپا بورس ایران خودرو
سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران موسیقی فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه حماس روسیه چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ایرانسل تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل تلفن همراه دوربین
دیابت چای سرطان چاقی کاهش وزن زوال عقل کودک بارداری سرماخوردگی