چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
تهیه یک غذائی مخصوص ایل پرجائی
● کِر ماس ِ پلا
برنج وقتی که خوب پخته آ ن را در ظرف چوبی بنام (خِردخار) می ریزند وبه آن شیر؛ ماست؛ اضافه می کنند؛ وبا قاشق چوبی مخلوطی شکل خوب یه هم می زنند تا از هم خابل تفکیک نباشد. و همه با هم دور ای ن خِدخار می نشینند و با میل و رغبت نوش جان می کنند .
( البته قابل ذکر است که بعضی ها به این غذا کره یا سر شیرو یا کدو هم اضافه میکنند که هر کدام برای خود جدا گانه اسم مخصوص خود را دارد! مثلا به غذائی ک کره اضافه کرده اند می گویند راغون کر ماس یا به آنی که کدو افزودند می گویند گَی کِرماس.وهمین طور که غذائی هم لذیذ وهم مقوی هست)..قابل توجه که هر خانوار ایرانی می تواند این غذائی ساده وسنتی را در منزل درس کرد وتنا ول نماید..
سیف لله داداش زاده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری قوه قضاییه
قیمت طلا خودرو قیمت دلار مالیات قیمت خودرو حقوق بازنشستگان مسکن بازار خودرو سایپا ایران خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران امیر تتلو تلویزیون جهان محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر سینما موسیقی
اینوتکس دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حمله به رفح چین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران بازی رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا مایکروسافت آیفون آب ایلان ماسک
سرطان قلب کمردرد ناباروری روغن زیتون زیبایی بیماران خاص بیمه