یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا


درسنامه بهداشت و بازرسی گوشت


تاریخ نشر : ۸۴۱۰۲۸
تیراژ : ۲۰۰۰
تعداد صفحه : ۳۷۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۹۹۰۰-۰۰-۴
رده دیویی : ۶۶۴.۹۰۷
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : وزیری
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : دباغ‌مقدم - آراسب
نویسنده : صادق‌زاده‌عراقی - عذرا
نویسنده : توکلی - حمیدرضا
نویسنده : آقازاده‌مشگی - مهزاد

در کتاب حاضر، مباحثی از این قبیل مطرح گردیده است: ویژگی‌های گوشت و مصارف آن، اعمال کشتاری، روش‌های بازرسی گوشت، بیماری‌های منتقله از گوشت به انسان، بازرسی بهداشتی گوشت طیور، ماهی، میگو، و شتر، تضمین کیفیت، ایزو، و بازرسی اماکن و فروشگاه‌های عرضه‌ی گوشت و مواد پروتئینی دامی.


همچنین مشاهده کنید