جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا


سیستم تجزیه و تحلیل و کنترل نقاط بحرانی ()HACCP


سیستم تجزیه و تحلیل و کنترل نقاط بحرانی ()HACCP
زیر نظر : اداره‌کل‌نظارت‌برموادغذایی,بهداشتی‌وآرایشی -
مترجم : رستگار - شهرام... [و دیگران] -
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۳/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۲۴
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۲۱۶۳-۲-۴

پنج بخش کتاب حاضر به طرح یک دوره استاندارد اختصاص می‌یابد که در آن اساس ((HACCP)), به کارگیری و ارزیابی آن برای بازرسان و کارکنان صنعت غذا آموزش داده می‌شود .مشکلات موجود در زمینه ایمنی غذا که به توسعه سیستم ((HACCP)) منجر می‌شود, همچنین اصول((HACCP)), مباحث اصلی این کتاب را تشکیل می‌دهد . مطالب پایانی کتاب شامل جنبه‌های تکمیلی ((HACCP))و یک دوره کارورزی است .