پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا


فراوری میوه‌ها: تغذیه, فراورده‌ها و مدیریت کیفی


نویسنده : آرثی - دیویداشرست - فیلیپ
مترجم : الهامی‌راد - امیرحسین
محل نشر : مشهد
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۱۲/۰۱
رده دیویی : ۶۶۴.۸
قطع : رحلی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۱۶
نوع اثر : ترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۴۴۰/آ۴ف۴
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۹۳۰۵۷-۷-۷

در فصلهای مختلف این مجموعه, جنبه‌های گوناگونی از روشهای نگهداری, تبدیل و فراوری میوه‌ها میوه‌ها مورد بحث قرار گرفته‌اند .همچنین به موضع فرآیند حرارتی میوه, به روش حرارت دهی یا انجماد که یکی از روشهای مهم نگهداری یا آماده‌سازی میوه‌ها می‌باشد پرداخته شده است .لذا دانشجویان و دانش پژوهان و متخصصان و کارـ شناسان صنعت فراوری میوه می‌توانند موضوعات این کتاب را مورد مطالعه قرار دهند .