پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا


خشک کردن مواد غذایی: اصول و روشها


خشک کردن مواد غذایی: اصول و روشها
نویسنده : توکلی‌پور - حمید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۰/۰۹/۱۷
رده دیویی : ۶۶۴.۰۲۸۴
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۷۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۳۱-۴

در کتاب حاضر طی پنج فصل اصول علمی خشک کردن مواد غذایی با این عناوین معرفی می‌شود' :منحنی‌های همدمای جذب و دفع رطوبت مواد غذایی', 'اصول نظری خشک کردن مواد غذایی', 'طراحی خشک کن', 'فن‌آوری نوین خشک کردن 'و 'کاربردهای خشک کردن .'مولف نیز در پیشگفتار کتاب مباحث فصل‌ها را بدین گونه معرفی کرده است' :فصل اول کتاب به همدماهای جذب و دفع مواد غذایی اختصاص دارد که ضمن تشریح موقعیت آب در غذا, کاربردهای زیادی نیز در خشک کردن و انبارداری فرآورده‌های خوراکی دارد .در فصل دوم اصول پایه خشک کردن و مبانی ریاضی آن و در فصل سوم دستگاه‌های متداول خشک کردن به همراه طراحی آنها ارائه شده است . در فصل چهارم نیز, اصول نوین خشک کردن مواد غذایی مورد بحث قرار گرفته است . برخی از مطالب مهمی که در فصول قبل به اختصار بیان شده‌اند, در فصل پنجم کتاب با تفصیل بیشتر آورده شده‌اند .تولید مواد غذایی خشک شده با استفاده از خشک کن افشانه‌ای, خشک کردن به شیوه تراوشی و بسته‌بندی مواد غذایی خشک شده از جمله مباحث ارائه شده در این فصل هستند .'