سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا


صنعت آدامس‌سازی: فرمولاسیون و روش تولید، جویدنی، بادکنکی، مغزدار، آنتی باکتریال، بدون قند، سفید‌کننده ...


تاریخ نشر : ۸۴۰۵۱۶
تیراژ : ۱۵۰۰
تعداد صفحه : ۹۲
نوبت چاپ : ۱
شابک : ۹۶۴-۶۸۳۲-۷۷-۶
رده دیویی : ۶۶۴.۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
قطع : رقعی
جلد : شومیز
محل نشر : تهران
نویسنده : مقصودی - شهرام
نویسنده : مقصودی - شهناز

فصل نخست کتاب شامل معرفی مواد اولیه تولید آدامس شامل صمغ‌های پایه، شکر، گلوکز، امولسیفایرها، جلا دهنده‌ها، نرم کننده‌های اسیدهای آلی و نظایر آن است در فصل دوم فرمولاسیون، فرآ]ند تولید و ویژگی‌های آدلیس‌های جویدنی، بادکنکی، مغزدار، فاقد قند، حاوی ویتامین، کلسیم، آدامس‌های سفیدکننده‌ی دندان و آنتی‌باکتریال معرفی شده و در فصل سوم روش‌های آزمون آدامس تشریح شده است.