یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
چرا نوشابهها گازدار میشود؟
هر قوطی یا بطری نوشابههایی مانند کوکاکولا حاوی گاز دیاکسیدکربن است که در فشارهای بالا و درجه حرارت پایین در مایع حل شده است.
اضافهکردن دیاکسیدن کربن به نوشابه یک اسید ضعیف ایجاد میکند که هم مزه اندکی تند آنها را باعث می شود و هم به عنوان نگهدارنده عمل میکند.هنگامی در بطری یا فوطی نوشابه را باز میکنید، فشار درون آن کاهش مییابد، و درنتبجه دیاکسیدکربن محلول به گار تبدیل میشود و به صورت حبابهایی خارج میشود.اگر یک قوطی یا بطری نوشابه بازشده را برای مدتی طولانی به حال خود بگذارید و بعد آن را بنوشید، متوجه خواهید شد که نه تنها دیگر حبابهای گار در آن ظاهر نمیشود، بلکه مزه تند خاص خود را هم از دست داده است.
صنعت نوشابهسازی بزرگترین بازار منفرد برای دیاکسیدکربن است، اما استفاده از دیاکسیدکربن به همین مورد ختم نمیشود.
دیاکسیدکربن جامد بهتر از آب یخزده میتواند مواد را سرد کند و این دیاکسیدکربن جامد یا یخ خشک برای سرد و منجمد کردن غذاها به کار میرود.
منبع : همشهری آنلاین
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
زلزله سلامت مرگ تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل
خودرو نفت یارانه گاز قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بانک مرکزی پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت بازار خودرو
نمایشگاه کتاب رضا عطاران کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی جنگ غزه اسرائیل فلسطین غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال هوادار استقلال لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
ایلان ماسک شفق قطبی اپل ناسا طوفان خورشیدی گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس فشار خون بارداری افسردگی شیر زایمان