چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا


خاویار چیست و چگونه بدست می‌آید و برای بازاریابی آن چه باید کرد


خاویار چیست و چگونه بدست می‌آید و برای بازاریابی آن چه باید کرد
نویسنده : محمودنژاد - منصور
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۴/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۳۹۲
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۷۵-۱۱-۵

مولف در این کتاب با استفاده از آمار, ارقام, نمودار و تصاویر اطلاعاتی درباره انواع ماهی خاویار (ماهی بلوکا, ماهی آسترا, ماهی سوروگا یا ازون برون), چگونگی صید ماهی خاویار, نشانه‌های سلامت خاویار, نگهداری خاویار, حمل و نقل خاویار, و پروتئین‌های موجود در خاویار عرضه می‌کند .نگارنده معتقد است' :خاویار, کالایی سیاسی است علت آن هم برمی‌گردد به محدودیت ذخایر ماهی استروژن, منحصر به فرد بودن محل زیست آن, و ظریف بودن دوره‌های کار تولید .'