چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
خاویار چیست و چگونه بدست میآید و برای بازاریابی آن چه باید کرد
نویسنده : محمودنژاد - منصور
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۴/۰۴
رده دیویی : ۶۴۱.۳۹۲
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۶۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۵۹۷۵-۱۱-۵
مولف در این کتاب با استفاده از آمار, ارقام, نمودار و تصاویر اطلاعاتی درباره انواع ماهی خاویار (ماهی بلوکا, ماهی آسترا, ماهی سوروگا یا ازون برون), چگونگی صید ماهی خاویار, نشانههای سلامت خاویار, نگهداری خاویار, حمل و نقل خاویار, و پروتئینهای موجود در خاویار عرضه میکند .نگارنده معتقد است' :خاویار, کالایی سیاسی است علت آن هم برمیگردد به محدودیت ذخایر ماهی استروژن, منحصر به فرد بودن محل زیست آن, و ظریف بودن دورههای کار تولید .'
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان