پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت بادنجان
● مواد لا زم ( برای ۲ نفر)
▪ گوشت ماهیچه با استخوان ۲۰۰ گرم
▪ لپه ۵۰ گرم
▪ بادنجان کوچک ۲ عدد
▪ پیاز متوسط ۳ عدد
▪ سیب زمینی متوسط ۲ عدد
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
▪ روغن
ز نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
▪ زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
● طرز تهیه:
گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۲ لیوان آب با حرارت ملا یم می گذاریم نیم پز شود بعد لپه را می شوییم و اضافه می نماییم تا لپه و گوشت کامل بپزند بادنجانها را پوست می کنیم حلقه حلقه می بریم کمی نمک میزنیم وبا روغن در حرارت ملا یم سرخ می کنیم و سیب زمینی را پوست می کنیم وبا غوره و بادنجان داخل گوشت می ریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را درظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نماییم.
منبع : آشپزباشی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت انتخابات دولت سیزدهم روز دختر انتخابات مجلس رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی رافائل گروسی حجاب رهبر انقلاب سید ابراهیم رئیسی
قتل سلامت شهرداری تهران تهران وزارت بهداشت پلیس آموزش و پرورش بارش باران شهرداری فضای مجازی قوه قضاییه محیط زیست
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو گاز نمایشگاه نفت مالیات مسکن حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سینمای ایران سریال کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی
دانش بنیان اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح مصر نوار غزه ترکیه طوفان الاقصی
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی عیسی زارع پور تبلیغات فیبرنوری اپل سامسونگ گوگل آب ناسا پارک فناوری پردیس
سرطان اعتماد به نفس سنگ کلیه هندوانه کمردرد بیماران خاص سبزیجات بیمه