جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
سس پستو
▪ مواد لازم:
▪ برگ ریحان تازه: ۱۰۰ گرم
▪ پنیر پارمزان: ۱۰۰ گرم
▪ سیر ریزشده: ۲ حبه
▪ بادام زمینی رندهشده: ۷۵ گرم
▪ روغن زیتون: ۱۰۰ سیسی
● طرز تهیه:
ابتدا برگ ریحان را ساطوری یا چرخ میكنیم، سپس سیر ریز شده و پنیر پارمزان را به آن افزوده و درمخلوطكن میریزیم، آنگاه بادام زمینی و روغنزیتون را اضافه كرده و به آرامی مخلوط میكنیم تا یك سس،نرم و یكدست شود، سپس با انواع پستو (رشتهها) و یا به عنوان مزهداركردن مرغ یا ماهی مصرف میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا سیل آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران بارش باران شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی دولت سیزدهم حراج سکه قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا
استقلال فوتبال علی خطیر پرسپولیس سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون خواب کبد چرب بیمه کاهش وزن دیابت داروخانه